Pagina's

woensdag 26 november 2014

Unknown Music #24: Glass Animals

Het is me weer gelukt om twee weken niks te uploaden, dus nu staan er weer twee Unknown Music posts achter elkaar. Maar dat is toch niet zo erg?

20130615_glassanimals_jf_0275-edit_21(bron)

Wies: “Glass Animals zijn voor mijn gevoel nog best klein, maar stonden gister wel gewoon te spelen in uitverkochte Melkweg (kleine zaal). De Engelse band heeft een moeilijk te benoemen sound, het kan door mensen gezien worden door psychedelisch, waar ik het niet echt mee eens ben, zelf vind ik dacht het een kalme vibe heeft en een mix van elektronica met hele goede drums en vaak gitaar en bas erbij. Hun nummers zijn allemaal een heel mooi geheel, het hele album (Zaba) is een geheel en komt het best tot zijn recht als het van het eerste tot laatste nummer op volgorde geluisterd wordt. Ze zijn ook nog eens heel goed live! Zeker een aanrader. Luister naar Pools.”

De clip hierboven is zeker het bekijken waard, want hij is echt heel erg mooi! Het nummer is erg relaxt en fijn om naar te luisteren. De muziek heeft een mysterieuze sfeer. Ik speelde het album af via Spotify en wist bijna niet te horen waar een nieuw liedje begon, het is inderdaad één geheel!

Translated & in short: This time in the Unknown Music serie, we talk about the band Glass Animals. The English band has a very relaxing sound. All the songs on the album ‘Zaba’ fit togheter. Also, you should watch the clip above, it’s very nice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...