Pagina's

woensdag 31 december 2014

The 2014 Unknown Music Top 5

Het is oudejaarsdag! Normaal is woensdag een muziek dag op deze blog. We hebben nu een jaar lang de Unknown Music post volgehouden en ik vond het in ieder geval erg leuk. Om dit jaar nog even muzikaal af te sluiten is hier mijn top 5 favoriete bands uit de Unknown Music posts.

It’s New Years Eve! Normally Wednesday is a music day on this blog. We have been doing the Unknown Music post for a whole year now and I really enjoyed it! So, to end this year I made a top 5 favourite bands of the Unknown Music serie.

5. The Vagary

The Vagery

Ik weet toevallig dat Wies erg fan is van The Vagary en ze diep teleurgesteld zou zijn als die niet in mijn top 5 kwam. Gelukkig vind ik het ook een fijn bandje. En ze zijn nog Nederlands ook!

I know Wies is a big fan of the Vagary and she will be very dissapointed if I didn’t put this band in my top 5. Luckly I like them as well! And they’re Dutch!

4. Jagwar Ma

Jagerwa ma

Jagwar Ma bespraken we in het begin van het jaar. Hun nummer Come Save Me, waar ik van Wies naar moest luisteren, vond ik erg tof. Daarom verdienen deze jongens een plekje in de top 5!

Jagwar Ma makes some nice music. I love their song Come Save Me! That’s why they deserve a spot in my top 5!

3. Half Moon Run

Half moon run

Naar Half Moon Run heb ik vooral aan het begin van het jaar veel naar geluisterd, daarna ben ik er zonder goede rede mee gestopt. Toch wel erg fijne muziek hoor!

I listend a lot of Half Moon Run in the beginning of this year. Without any reason I stopped listening to them. Very nice music though.

2. Breton

breton

Ik was aangenaam verrast door de muziek van Breton. De muziekstijl was voor mij erg vernieuwend en ik luister er nog altijd graag naar als ik wat energie nodig heb!

I was pleasantly surprised by the music from Breton. Their style was really refreshing for me and I still like to listen to it when I need an energy boost.

1. The Trouble With Templeton

the-trouble-with-templeton

En op nummer 1 staat bij mij duidelijk The Trouble With Templeton. Ik vind hun muziekstijl erg bij mij passen, dus dit is vooral erg op persoonlijke smaak gekozen. Ik vind zeker dat ze meer bekendheid verdienen!

Nummer 1 was obvious for me. It’s The Trouble With Templeton. I think their style suits me, so It’s really just my personal taste. But I really think they deserve more credit!

1507304_710197015665942_1795764623_o

 

Er waren nog veel meer leuke bands en ik kon echt heel moeilijk kiezen. Hier vind je alle Unknown Music posts zodat je zelf ook een top 5 kan samen stellen. Laat het me weten wat het is geworden!

Dankje, Wies, voor alle toffe nieuwe bands! Hopelijk komen er nog veel meer bij in 2015!

Gelukkig Nieuwjaar!

There are a lot of other cool bands, so it was really hard to pick five. Here you can find all the Unknown Music posts. Make a top 5 yourself and let me know how it turned out! Thank you to Wies for all the great bands!

Happy New Year!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...