Pagina's

maandag 29 december 2014

This was 2014

In 2014 schreef ik over onderwerpen zoals muziek, reizen, fotografie en persoonlijke dingen. Laten we nog even terugblikken op dit jaar

2014

De jaar wisseling komt er aan, dat is altijd het moment waarop ik ga terug denken wat ik allemaal wel of niet heb bereikt in het afgelopen jaar. Voor mij persoonlijk was dat in ieder geval mijn vwo diploma halen en slagen voor mijn rijbewijs. Mijn blog kreeg ook een schoonmaak beurt en een nieuwe lay-out. En 2015? In dat jaar hoop ik nog veel meer lezers te krijgen!

music

De Unknown Music serie begon in januari en ik vindt dat we het goed vol hebben gehouden. Misschien heb ik dit jaar niet zoveel concerten bezocht als vorig jaar, maar muziek blijft een belangrijk onderwerp.

travel

In 2014 begonnen we al vroeg met het plannen van onze zomervakantie. We maakten een reis door Engeland, Wales en Ierland en het was echt één van mijn beste vakanties ooit. Maar de wintersport was natuurlijk ook weer geweldig!

photography

Ik heb ook dit jaar weer een paar fotorolletjes vol geschoten!

youtube

Verder ben ik in november begonnen met video’s te plaatsen op Youtube, dit was ook de reden dat het in December nogal rustig was op de blog.

Dit waren de blogposts die voor mij dit jaar het beste samenvatten. Als je meer wilt lezen kan je aan de rechter kant het archief open. Hierin vindt je alle blogposts die ik heb geschreven. Alvast een Gelukkig 2015!

Translated & in short: This is the 2014 summery of this blog! I’ve split the most exciting blogposts in four catagories; Music, Travel, Photography and Youtube. Hope you’ll enjoy! Happy 2015!

1 opmerking:

  1. Wat een tof jaaroverzicht (oke een deja-vu momentje nu, want dit stukje tekst heb ik inmiddels 3x geschreven..) heel leuk om allemaal te lezen! Ga vooral zo door!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...