Pagina's

donderdag 25 december 2014

Unknown Music #25: Say Yes Dog

Ja, vandaag een woensdag post! Op donderdag! En inderdaad, twee weken geleden ben ik ook al de Unknowm Music post vergeten. Maar dit is de allerlaatste Unknown Music van 2014! Omdat ik hem toch nog heel graag wil schrijven doe ik dat nu op Eerste kerstdag. Dus hier is mijn kerstkadootje voor jou: Say Yes Dog!

say-yes-dog-cover(bron)

Wies ‘Het tofste aan deze band is eerlijk gezegd de naam, maar ja… hoe overtref je zoiets. Hun muziek mag er ook best wezen hoor! Say Yes Dog is een band uit Duitsland, gelukkig zingen ze wel gewoon in het Engels. Ik was deze zomer op een Duits festival en ben naar deze band gaan kijken voor de naam, maar ben gebleven voor de muziek. Ze noemen de muziek zelf electronic, dat is het ook wel, maar dan wel neigend naar het indie-genre. De muziek is wel lekker dansbaar en de liveshows zijn ook zeker aan te raden! luister naar A Friend.’

Ik schrijf dit ‘s ochtends en op dit tijdstip van de dag ben ik niet echt goed met electronische musiek, maar dit nummer was goed te verdragen. De zanger heeft een fijne stem, erg prettig om naar te luisteren. Dat de band uit Duitsland komt kan ik niet terug horen in de muziek. Een goed bandje dus! Ik kan me voorstellen dat ze het met deze muziek live ook erg goed doen.

 

Zo, dit was het dan. De laatste band van 2014! Eén deze dagen zal ik mijn een blog met mijn favoriete bands uit deze serie posten. Ik wens alle lezers een hele fijne kerst!!

Translated & in short: This is the last Unknown Music post of 2014! The last band we will talk about this year will be Say Yes Dog, a band from Germany. You won’t notice that in their music, though! The singer’s voice is very nice. Give the a try! They must be pretty good live as well!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...