Pagina's

dinsdag 2 december 2014

VLOGMAS 2014 STARTED!!

En ik ben begonnen met vloggen! Elk jaar zijn er Youtubers die vanaf 1 December tot kerst elke dag vloggen om zo in de kerstsfeer te komen. Dit fenomeen (ah, mooi woord) heet Vlogmas. Ik heb besloten om samen met een vriendin ook aan vlogmas te gaan doen. Gisteravond uploaden ik dag 1!

vlogmas1

 

Redenen waarom ik aan vlogmas meedoe:

 • Leuke manier om mijn engels te verbeteren (vooral qua uitspraak!)
 • Dit is mijn favoriete tijd van het jaar
 • Om wat meer lef te krijgen. (best spannend hoor! Vooral in het openbaar!)
 • Om in de kerststemming te komen.
 • Zo leer ik filmpjes maken en monteren beter
 • Misschien krijg ik zo meer abonnees (ik heb er nu 5, haha!)
 • Ik vind het zelf zo leuk om naar vlogmas video’s te kijken
 • Het stimuleert me om meer leuke dingen te doen en vaker te genieten van mooie momenten

De meeste Britse youtubers die ik noemde in mijn Youtube-post (deel 1 en deel 2) maken ook weer vlogmas video’s dit jaar. Dus kan je mijn Nederlandse Engels even niet aan, dan kan je genieten van hun prachtige Britse accenten.

Ik heb ook nog een filmpje gemaakt van mijn trip naar de kerstmarkt in Münster en daar ben ik wel een beetje trots op. Ik praat er niet in, dus je kan hem gerust bekijken!

Je mag me dus zeker gaan volgen om Youtube, want ik ga niet alle dagen filmpjes op mijn blog plaatsen! :) Je kan ook Kathleen, een goede vriendin van me, volgen op Youtube (XDawnie).

Translated & in short: I’m doing Vlogmas this year!! I’m really excited about it. Last night I uploaded Day 1. I also posted a video of my trip to the Christmas Market in Münster, Germany. So there’s a lot to watch this month! Also it’s in English, I truly hope my accent will get better in 24 days ;) You get subscribe to my channel if you want to: Out of the Door blog. And while you’re doing that, please check out my friend her channel: XDawnie.

2 opmerkingen:

 1. Door dit soort berichten krijg ik altijd zó'n zin in Kerstmis. :)

  Mijn favoriete dagen van het jaar! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...