Pagina's

maandag 19 januari 2015

3 Days in Winterberg (+Vlog!)

Afgelopen week zag ik voor het eerst dit jaar de sneeuw! Ik ging voor 3 dagen met me ouders en mijn zus naar Winterberg in Duitsland. Bij aankomst stelde de sneeuw niet veel voor, maar toen we weer naar Nederland vertrokken lieten we een dik pak verse sneeuw (en mijn moeders tas) achter.

IMG_4128

Ik heb een vlog gemaakt van dit reisje en ik vind hem zelf erg leuk geworden. Ik krijg nu helemaal zin in de voorjaarsvakantie, want dan ga ik een weekje naar Zwitserland! Daar ga ik natuurlijk ook een vlog van maken. Ik zou het heel leuk vinden als je je op mijn Youtube-kanaal abonneert, want er komen nog veel meer filmpjes aan!

Oh wat hou ik van de sneeuw!!

 

IMG_4133

IMG_4185

IMG_4223

4 opmerkingen:

  1. Wauw ziet er supergezellig uit! Ik heb deze winter maar 1x sneeuw gezien en toen lag het land (België) op z'n kop.. typisch! Leuke vlog ook :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :D Het sneeuwde ook in Nederland, maar weer net niet in het deel waar ik woon :P

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...