Pagina's

donderdag 29 januari 2015

I Made a Vision Board

Op Youtube kwam ik een video tegen van LightbyCoco waarin ze een vision board maakt. Het leek me erg leuk om ook zo iets te maken. Eigenlijk is het gewoon een collage van plaatjes die je inspireren en die afbeelden wat jij graag zou willen bereiken. Aangezien ik de laatste tijd de weg een beetje kwijt ben, vond ik dit een geschikt projectje voor mij!

vision board

Ik vind mooie plaatjes sowieso al erg inspirerend, dus de juiste afbeeldingen zoeken was een leuk klusje. Ik zocht op Pinterest en WeHeartIt (Ja ik ben nu zelfs daar te vinden). Alle plaatjes en teksten hebben te maken met mijn persoonlijke doelen. Over die doelen heb ik niet van te voren na gedacht, maar uit mijn Vision Board blijkt volgen mij wel dat reizen en angsten ondergaan belangrijke onderwerpen zijn. Heb jij nou ook een beetje motivatie nodig? Dan kan ik je dit zeker aanraden! Bovendien is al dat knippen en plakken ook nog eens heel rustgevend. :)

Nu moet ik nog een mooi plekje vinden om hem op te hangen!

Translated & in short: I saw a video by LightbyCoco about making a vision board. I though it was a nice idea so I tried it myself. I used images from Pinterest & WeHeartIt that made me feel inspired. I think this is a really good way to get to know yourself and set some goals.

visionboard 2

4 opmerkingen:

 1. Mooi en ook dapper om dit online te zetten eigenlijk. Gewoon jezelf met kleine stapjes blijven uitdagen, en jezelf belonen wanneer je iets bereikt hebt wat voor jou belangrijk is! Oja ik vond je er heel mooi uit zien in je TMI youtube-filmpje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee! Ik heb zelf ook een heel boekje vol met quotes en inspirerende beelden. Altijd goed om te doen, het motiveert enorm (en maakt de krant lezen een stuk leuker)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Oh in de kranten kijken is trouwens ook een goed idee zeg! :)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...