Pagina's

maandag 9 februari 2015

Adventure fund Jar DIY

Doen we nog aan mensen hipsters noemen?  Ik geniet heel erg ‘hipster-achtige’ plaatjes. Daarom zit ik ook zo vaak op Pinterest, Tumblr en WeHeartIt. Op alle drie de websites ben ik minstens twee keer zo’n foto tegen gekomen van een ‘Adventure fund jar’. Eigenlijk is het gewoon een leeg jampotje die als spaarpot wordt gebruikt, maar met het idee dat als het potje vol is je het geld kan gebruiken van een avontuurlijk reisje. Dat wilde ik ook, want ik heb al minsten 15 jaar de zelfde spaarpot.

Adventure fund jar

Eigenlijk heeft dit projectje mij niks gekost. Mijn moeder had een lege jampot voor me, van mijn zus leende ik de koperen verfspuitbus en van mijn vader pikte ik een adreslabel. (mijn broer heb ik met rust gelaten.) Je kan natuurlijk je hele eigen draai er aan geven. Ik vind koper zo mooi, dat ik het deksel heb geverfd in die kleur. Laat het wel zeker een dagje drogen en duw je vinger niet in de verf (zoals ik).

Op het adreslabel schreef ik op mijn meest Tumblr-achtige manier ‘Adventure fund’ met wat pijlen als versiering. Ik heb de sticker een beetje gescheurd, zodat het er wat rommeliger uit ziet. Daarna heb ik al mijn losgeld in het potje gedaan (ja alles!) en het op een mooi plekje op mijn bureau gezet.

Klaar is Kees.

Adventure fund jar 2Adventure Jar 3

Translated & in short: I’m often wandering through Pinterest, Tumblr and WeHeartIt. There’s just so much inspiration. I came across some images of ‘Adventure fund’ Jars and thought It would be a fun idea to try it myself. I just used an old glass jar, some spray paint and a blank sticker. It’s very simple, but I kind of love it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...