Pagina's

maandag 2 februari 2015

Blog Update: Planning!

Ik heb eindelijk een vast blogschema gemaakt. Dat wilde ik even melden. Je kan nu iedere maandag en donderdag een nieuw artikel van mij verwachten. Op Woensdag en Zaterdag komt er een filmpje online op mijn Youtube-kanaal. En natuurlijk blijft de Unknown Music om de week verschijnen.

Ik heb de laatste tijd heel veel plezier in het maken van Youtube-video. Mocht je het nog niet gezien hebben, neem dan een kijkje. Als het je bevalt schroom dan niet om je te abonneren! ;)

Ik hoop dit schema vol te houden, maar het zou natuurlijk kunnen dat ik soms een dagje over sla. Of dat er zomaar onverwachts een artikel verschijnt. De Unknown Music serie heb ik goed vol gehouden, dus dit moet ook te doen zijn! Nog even voor de duidelijkheid een schema:

planning

Translated & in short: This is my new schedule for my blogposts and vlogs! Hope I can keep it up!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...