Pagina's

maandag 16 februari 2015

My Travel Kit - Switserland

Nog een paar nachtjes slapen, dan mag ik weer naar de sneeuw. Ik ben er klaar voor! De artikelen van deze week zullen dan ook zeker in het teken van de wintersport staan. Mijn snowboardspullen zijn al ingepakt, omdat ik ze voor mijn ‘Snowboard Essentials’ video toch bij elkaar moest zoeken. Om vandaag in de wintersportstemming te blijven heb ik ook maar de spullen gezocht die ik meeneem in de auto. De niet zo essentiële spullen eigenlijk (hoewel ik toch niet zonder kan). Oh ik hou zo van die georganiseerd neergelegde spullen (zoals hier), ik kon het niet laten om het zelf te proberen. Mijn vader kon in ieder geval  zijn geluk niet op, terwijl ik wat onhandig op een tafeltje stond om een foto van mijn uitgestalde bezittingen te maken.

stuf

We gaan met het hele gezin (5 volgroeide mensen) in één auto, we hebben tegenwoordig allemaal ons eigen materiaal en om de kosten van de boodschappen zo laag mogelijk te houden nemen we veel eten mee. Het wordt dus erg krap en ik heb echt geprobeerd om weinig in te pakken. Mijn ouders zullen het er niet mee eens zijn, maar ik heb dit heus echt allemaal nodig.

Dus wat pak ik allemaal in (op de foto van links naar rechts):

 • laptop
 • muts
 • Vintage Diana
 • Fuji Instax mini film
 • Lomography ISO 100 film
 • Fuji Instax mini
 • GoPro Hero HD
 • Travel doos voor instax film
 • Burton rugzak
 • Van Gogh waterverf
 • Nintendo DS Lite
 • etui met pennen en potloden
 • Canon SX260 HS
 • waterverfpapier
 • MP3-speler
 • E-reader
 • blank papier schriftje
 • The Pointless Book

Het boek van Pointless blog vervang ik waarschijnlijk voor het boek Girl Online van Zoë Sugg, maar dat moet ik nog bestellen. Je zou denken dat ik niet zoveel camera’s mee moet, maar ik wil ze allemaal zo graag proberen. Ik ben weer fan geworden van mijn GoPro, zeker nu ik weet dat ik een vlog ga maken van de vakantie. Niet alles van op de foto stop ik in mijn rugzak. De dingen die ik alleen ter plekke ga gebruik gebruiken prop ik bij mijn kleding.

stuf 2

Translated & short: In just a few day I will be snowboarding in Switserland. I already packed my bag with snowboard stuff, because I made a ‘Snowboard Essentials’ video last Saturday. Today I sorted out what other things I want to bring with me (apart from normal clothes, ofcourse.) Well, I can’t bring much. The car is already full. But I really need all this with me (really!), so here you have a list with the (not essential) stuff I packed: laptop -  beanie -  Vintage Diana – Fuji Film – Lomography film ISO 100 – Fuji Instax Mini – GoPro Hero HD – Tin box for film – Van Gogh watercolor set – Nintendo DS – Pencil case – Canon SX260 HS – Burton backpack – sketchbook – MP3 player – E-reader – Blank notebook – The Pointless Book.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...