Pagina's

donderdag 12 februari 2015

OK Go in Paradiso!

Dinsdag was ik bij het optreden van OK Go! Gister plaatste ik een vlog online over het concert en vandaag praat ik graag nog even verder hierover.

okgo tb

Misschien ken je OK Go wel van hun bijzondere filmpjes, zoals deze of deze. Hun clips zijn altijd origineel en uniek, hun muziek misschien wat minder. Zelf vind ik hun muziek ook erg leuk om naar te luisteren, maar ik snap de kritiek.

OK Go trad op in de Grote Zaal van Paradiso. Zelf was ik alleen nog maar in het kleine zaaltje geweest, dus dat alleen was voor mij al leuk! Het was er ook drukker dan verwacht. Ik dacht dat niet veel mensen de moeite zouden doen om deze band live te zien, maar daar had ik me dus in vergist. Aan het begin van het optreden viel me meteen op dat er wat energie miste, het had allemaal wat enthousiaster gemogen. Later vond ik het al beter worden. Er was wel veel contact met het publiek. Er mochten vragen worden gesteld en de zanger kwam twee keer het podium af om in het publiek te zingen. Door het publiek te laten stampen, klappen en sissen werd er te plaatsen een beat gemaakt. (pff.. ik weet niet hoe ik dat beter moet uitleggen)

Er stonden dan wel geen loopbanden op het podium, maar OK Go deed erg hun best om de originaliteit van hun videoclips over te brengen op het podium. Er werd gebruik gemaakt van live beelden, die op de schermen achter de bandleden werd geprojecteerd. (ook al zo’n vage uitleg)

En confetti, heel veel confetti…

IMG_4287

IMG_4364

Translated & in short: Tuesday I went to the OK Go concert in Amsterdam. It was a lot of fun & there was so much confetti! I also made a vlog about it.

IMG_4309IMG_4301IMG_4319IMG_4335IMG_4338IMG_4361

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...