Pagina's

woensdag 4 februari 2015

Unknown Music #28: La Shark

Fijne muzikale woensdag! We hebben weer een bandje om over te praten, La Shark. Laten we eens kijken wat we daar van vinden!

La Shark(bron)

Wies: ‘La Shark is een band uit Engeland. Ik ben begonnen naar hun muziek te luisteren omdat ik het grappig vond, maar ik ben uiteindelijk echt leuk gaan vinden. Ik vind het erg moeilijk om de muziek te beschrijven, wat het dichtst bij komt is een mix van indie rock/pop, hiphop en musical. Dit is een bijzondere combinatie waarbij niemand zich waarschijnlijk zich er iets van voor kan stellen. Dus luister maar gewoon! Naar Magazine Cover.’

Wies dacht dat dit een band zou zijn die ik niet leuk zou vinden. Dat is half waar, ik vond het nummer vreselijk irritant. Maar aan de andere kant moest ik er ook erg om lachen en waren er gedeeltes ik echt leuk vind. Maar toen Spotify nog een nummer van La Shark ging afspelen, vond ik het wel genoeg geweest. Ik snap dat je misschien even moet wennen aan dit nummer of dit soort muziek, maar ik vind het wel wat hebben. Het leuke eraan vind ik dat het erg afwisselend is en dat er een soort verhaal wordt verteld. Af en toe zo’n nummer als dit, daar kan best van genieten. Ik weet alleen niet zeker of ik een La Shark concert ook zo fijn zou vinden, hoewel ze live waarschijnlijk ook erg tof zullen zijn.

Wat vind jij? Ik hoor het graag :)

Translated & in short: It’s Wednesday! Today we disgust the band La Shark. I can definitely say that their music is very unique and even a bit confusing. I listened to the song ‘Magazine Cover’ and I kind of enjoyed it, but I also thought it was very annoying. I guess you have to listen to this music a few times before you can really appreciate it. But you should give it a try! Oh and please let me know what you think!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...