Pagina's

woensdag 18 februari 2015

Unknown Music #29: The Staves

We zijn alweer op de helft van de week! Dat vraagt om muziek! Daarom vandaag weer een Unknown Music post, dit keer de band The Staves.

staves2

Wies: ‘Dit is een bandje bestaande uit drie zusjes. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe groot ze zijn, toen ik ze anderhalf jaar geleden zag op LowLands waren ze nog klein in ieder geval! Inmiddels hebben ze voorprogramma gestaan voor Angus & Julia Stone's Euro tour. De muziek van The Staves is dan ook wel vergelijkbaar met dat van Angus & Julia Stone, dus rustige muziek met rustig en fijn gitaarspel, vallend onder het genre Folk Rock. Ze zingen alledrie en hebben stuk voor stuk fantastisch mooie stemmen. Op 23 maart komt hun nieuwe album If I Was uit.
luister naar Mexico’

Ik luister niet vaak naar vrouwelijk zangeressen, maar ik hou wel weer heel erg van akoestisch muziek. Alle drie de zusjes kunnen inderdaad ontzettend goed zingen. De muziek is erg rustig en fijn om naar te luisteren, maar je moet akoestische muziek wel kunnen waarderen. Ik vond de clip van ‘Mexico’ ook erg mooi in al zijn eenvoud. Ik wil hier wel vaker naar luisteren! Meer kan ik er ook niet over zeggen, dus wat vindt jij?

Translated & in short: Today we talk about the band The Staves. Three singing sisters with an acoustic guitar. It’s just beautiful. The song Mexico is really calm and nice. I would love to listen some more song!

2 opmerkingen:

 1. Hoihoi, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Het artikel komt in de loop van de middag online op http://www.mlanadine.blogspot.nl . Veel plezier met het invullen van de tag!

  Liefs, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel.


  Ik heb jou genomineerd voor de Liebster award, deze kun je vinden op mijn website: http://beautylookbykaylee.blogspot.nl/2015/02/liebster-award-nominatie.html

  Ik hoop dat je dit leuk vind, veel plezier en succes met het invullen!

  Liefs,
  Kaylee

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...