Pagina's

zaterdag 25 april 2015

Songbird Sessions! -Roo Panes, Andreas Moe, Jon Allen & Rae Morris-

Wie mij volgt op spotify zal zien dat ik heel vaak naar de zelfde muziek luister. Momenteel is dat onder andere muziek van de zanger Roo Panes. Vooral als je behoefte hebt aan kalme rustige muziek is hij zeker een aanrader! Afgelopen woensdag ging ik samen met Kathleen naar de Songbird Session, waar Roo Panes en andere artiesten optraden. Ik ging er vooral heen voor Roo Panes, maar ik ga nu zeker ook luisteren naar Andreas Moe, Jon Allen en Rae Morris!

WORKSHOP

Ik heb de hele avond gefilmd, inclusief de reis naar Amsterdam en het eten bij The Happy Pig (aanrader!) Ik vind het vloggen momenteel heel leuk, misschien dat ik daarom minder blog… Ach jah! De video vind je hieronder! Kathleen maakt ook vlogs en heeft woensdag ook gefilmt, klik hier voor haar video.Alle optreden waren dus erg goed! Ik vind het totaal niet erg om naar rustige akoestische muziek te luisteren, ook niet tijdens een concert. Wel voelde ik me af en toe als een jong tiener meisje (wat ik nu toch echt niet meer ben!) , die vol adoratie naar haar idool op het podium kijkt. Die meisjes waren er ook bij en stonden, net als ik, helemaal vooraan bij het podium mee te zingen.

Mijn innerlijke tiener werd dan ook gillend enthousiast toen ze merkte dat Roo Panes het publiek in liep. Natuurlijk durfde ik niet op hem af te stappen. Kathleen heeft mij uiteindelijk gepushed om hem toch achterna te gaan. Als een 12 jarig meisje dat Justin Bieber om een handtekening vraagt sprong ik voor Roo, trillend op mijn benen. Alle coole engelse zinnen die ik in mijn hoofd had voorbereid verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik weet ook niet meer wat ik tegen hem heb gezegd, maar ik heb een album met handtekening en een foto als bewijs (onderaan). Bovendien was ik de eerste, dus het tienermeisje in mij is weer tevreden!

Terug naar de muziek! Andreas Moe heeft mijn respect verdient door mondharmonica te spelen en ook nog eens een liedje van Kodaline te doen. Hij is blijkbaar een tijdje het voorprogramma van de band geweest! Jon Allen kende ik ook nog niet, hoewel hij best bekent schijnt te zijn. Hij leek mij een aardige man (wat? dat is ook belangrijk!). Hoewel ik zijn muziek nog niet kende, was het toch makkelijk om naar te luisteren en af en toe zelfs mee te zingen. Als laatste was er een optreden van Rae Morris. Helaas was ik tegen die tijd al erg moe en werd het al laat, dus zijn we toch maar terug naar de trein gegaan. Ik heb nog wel twee liedjes van haar gehoord en dat klonk zeker niet slecht. De sfeer van haar muziek was vooral dromerig en mysterieus. Ik denk dat ik binnenkort alle artiesten nog maar een keertje op ga zoeken op spotify. Volgend jaar weer! En hopelijk komt Roo Panes ook nog een keer!

Translated & in short: Wednesday I went to see some artist preform at the songbird sessions in Amsterdam. I came there to see Roo Panes, but I got to know some other nice music. I can really recommend the music of Andreas Moe, Jon Allen and Rae Morris, but Roo Panes was and is still my favorite. I felt a lot like a teenage girl (which I’m not anymore!) standing right at the front row. That feeling became even stronger when I almost jumped in front of Roo too buy his album. I was like a twelve-year-old girl asking Justin Bieber for a signature. All the cool conversation and sentence I made up in my head where gone, and I probably just mumbled something. But I now have an signed album and a photo for prove (see down below). But I was the first who spoke to him, so the teenage girl inside of me is very happy! Hopefully the Songbird Session and Roo Panes will come back next year!
Oh and don’t forget to watch my vlog about this day (above), it’s in English! My friend Kathleen has also vlogged this day, click here to watch her video!

Roo Panes 4

Roo Panes 6

Roo Panes 7
Jon Allen 2
Jon Allen 1

Andreas Moo 1Andreas Moo 2

Rae Morris

IMG_0895 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...