Pagina's

maandag 13 april 2015

YouTubers to Watch! #1

Het kost me moeite op weer met bloggen te beginnen. Ik vindt het nog steeds heel leuk om te doen, maar ik heb de laatste tijd een beetje een writer’s block. Maar ik bouw het weer langzaam inspiratie op! Voor vandaag zet ik weer wat youtubers op een rijtje. Omdat ik hier al meerdere keren over geblogt heb, maak ik er maar een serie van. Lees de vorige blogpost hierover: hier, hier en hier.

PARISIAN

En nu dus nog 4 Youtubers die je kan volgen, ze zijn zeker allemaal het bekijken waard! Om naar een kanaal te gaan, hoef je alleen maar op de naam te klikken. (Maar dat leek me eigenlijk wel duidelijk)

Mr Ben Brown
Mr Ben Brown, of eigenlijk gewoon Ben, is een Britse jongeman die momenteel in Zuid Afrika woont. Hij vlogt dagelijks zijn leven, gaat vaak op reis en kan heel goed fotograferen (vind ik dan) Ik heb hem pas ontdekt, maar hij vlogt al een tijdje. Wie van reizen, avontuur en natuur houdt kan deze vlogs wel waarderen. Zijn instagram account is ook zeker het bekijken waard!

 

Steve Booker (& Steve Booker Vlogs)
Steve is ook Brits en toevallig goed bevriend met Ben. Steve plaatst op zijn hoofdkanaal vooral video’s over lifestyle en fashion (voor mannen dan) Op zijn nieuwe vlog kanaal heeft hij hele mooie video’s staan van zijn reis naar Canada (met Mr. Ben Brown natuurlijk). Beide kanalen zijn aan te raden!


The Sims Supply

Even iets heel ander. Ik kijk de laatste tijd heel erg graag naar filmpjes over het spel The Sims. Dat is heel raar, dat weet ik. Maar vooral bij dit kanaal van de Australische James Turner vindt ik het zo leuk. Hij geeft grappig commentaar en maakt echt indrukwekkende huizen. En je denk misschien dat het een 50 jaar oude vent is die je hoort praten, maar in werkelijkheid is James 21 jaar.


Essie Button (& Essie Button Vlogs)
EsteĆ© komt uit Canada en woont momenteel met haar vriend en haar toffe windhond in Londen.Eigenlijk is het mijn zus die Essie Button heeft ontdekt. EsteĆ© is soms echt hilarisch en de dingen waar ze over praat zijn vaak ook erg herkenbaar. Haar hoofdkanaal bestaat vooral uit video’s over lifestyle en beauty, maar op haar tweede kanaal plaatst ze regelmatig een vlog. Ook als lifestyle en beauty niks voor je is moet je Essie Button een kans geven, al is het maar om windhond Reggie.

Zo, ik voel me meteen een stuk beter tijdens het schrijven van deze blog post. Verwacht in de toekomst nog veel meer Youtube  aanraders! (ook met muziekkanalen en onbekende kanalen) Misschien weet jij nog wel een goede Youtuber voor mij? Ik hoor het graag!

Translated & in short: Well, it’s been quite a while since the last blogpost. I had a very big writer’s block, but here is my fresh new start! I’m starting a new serie blogposts: Youtubers to watch! I already wrote some posts about this: here, here and here. This time I talk about four Youtubers: Mr Ben Brown (manly travel vlogs), Steve Booker (lifestyle, fashion and vlogs), The Sims Supply (The Sims House Builds and Let’s Plays) and Essie Button (Lifestyle, Beauty and vlogs). Just watch there video’s and get addicted. And if you know any more Youtubers that I might enjoy, please let me know!

1 opmerking:

  1. Aaah, Ben en Steve zijn zo leuk! Ik moet altijd om ze lachen en ik weet niet helemaal waarom, haha. :')

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...