Pagina's

donderdag 16 juli 2015

The Sweden To-Do List!

Jaaa, we gaan naar Zweden! Volgende week reizen we naar het hoge noorden, ik ben zo benieuwd! Mijn zus was afgelopen najaar al in Zweden geweest en omdat het zo goed beviel gaan we dit keer mee. Zij schreef daar ook een blog over, klik hier om die te lezen. Nu probeer ik alvast in de vakantie stemming te komen (Ah vakantie… wat ben ik daar aan toe!). Laatst was ik in IKEA om alvast wat van de Zweedse sfeer te proeven. En ik let nu extra goed op als de Zweedse Youtuber Pewdiepie weer eens in het Zweeds aan het schelden is. Bovendien ben ik een to-do lijstje aan het maken met dingen die ik graag wil doen in Zweden. Die wil ik graag met jullie delen, want misschien hebben je nog wel iets toe te voegen! Ik hoor het graag!

route zweden2

The Sweden To-Do List (in no particular order):

 • Een eland spotten / spot a moose
 • Een kampvuur maken / make a campfire
 • S’mores eten / eat s’mores
 • bloem drogen / dry flowers
 • Zweedse snoep eten / eat Swedish candy
 • Een Fika ‘doen’ / Do a Fika
 • Een bloemenkroon maken / make a flower crown
 • In een meer zwemmen / swim in a lake
 • een boek lezen / read a book
 • Zuurstokken kopen in Gränna / Buy candycanes in Gränna
 • Gitaarspelen in de openlucht / play guitar in the open air
 • Het landschap waterverven / paint the landscape with watercolor
 • De Zweedse scheldwoorden van PewdiePie gebruiken / use the Swedish swearwords Pewdiepie teached me.
 • Heel veel foto’s maken / make a lot of pictures
 • En heel veel vloggen / and make loads of vlogs
 • En instax foto’s / and instax pictures
 • Stilstaan bij de mooie omgeving / notice the beautiful surrounding

En nog veel meer natuurlijk! Het leuke is dat we ook nog een dagje in Kopenhagen verblijven. Mijn zus en ik zijn al druk bezig met het opschrijven van adresjes. En ik weet het niet zeker, maar volgens mij gaan we ook een dagje naar Stockholm! Ik heb er zin in! Wil je me op de voet volgen? (Wie niet?) Dan kan je mij volgen op instagram @Out_of_the_door en mijn zus @Zaansch_Faam

Translated & in short: Next week I’m off to Sweden! I made a ‘Sweden to-do list’, as you can see above. I’m so excited! On our way there, we will make a stop in Copenhagen as well! If you want to follow me on this trip, you can follow my instagram account @Out_of_the_door and my sister’ @Zaansch_Faam

roads alisa beudeker

2 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Haha, ik weet het niet helemaal zeker maar het is koffie drinken met iets lekkers er bij. Blijkbaar is het typisch Zweeds! :P

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...