Pagina's

vrijdag 7 augustus 2015

Sweet Home | Playlist #1

 

Sweet home

Tijdens mijn vakantie heb ik een hoop nieuwe inspiratie opgedaan. Ik ben weer helemaal gemotiveerd om te bloggen en te vloggen. Vandaag heb ik een playlist gemaakt met nummer over ‘thuis’. Het lijkt me leuk om vaker dit soort playlists te maken. Ik ben nou eenmaal dol op muziek!

Deze playlist gaat dus over ‘Thuis’. Thuis kan overal zijn, het hoeft niet je huis te zijn. Je kan je thuis voelen in een ander land, bij een persoon of bij een activiteit. Je kan ontzettend verlangen naar je ergens thuis voelen. En als je thuis bent, dan weet je dat meteen. Thuis kan je jezelf zijn.

Zelf ben ik toch het meest thuis op mijn bed, met mijn katten en mijn laptop. Je ziet, ik leid een spannend leven!
Waar voel jij je thuis?

Translated & in short: I’m starting something new on my blog; playlists. I love music and to share my favorite tracks. This very first playlist is about ‘Home’. Home doesn’t have to be your house. You can feel at home in a country, with a person or during an activity. You can long for home. At home you can be yourself. Where do you feel at home?

Track List:
1. Home – Dotan
2. Indigo Home – Roo Panes
3. Nothing Arived – Villagers
4. Home – Edward Sharp & The magnetic zero’s
5. Homewards Bound – Simon & Garfunkel
6. Lakehouse – Of Monsters And Men
7. Home – The Trouble With Templeton
8. Home From Home – Roo Panes
9. Green, Green Grass of Home – Coby Grant
10. I Forget Where We Were – Ben Howard

3 opmerkingen:

 1. Ach niet alles hoeft altijd spannend te zijn toch, dan is er ook niets meer aan ;). Ik voel mij het meest thuis als ik in mijn ultieme chillpak met zachte sokken op een zachte bank zit (of eerder lig) met een kopje thee of een koffie verkeerd en stukje zelfgebakken cake en een goed boek of een nieuw tijdschrift. En dan bij voorkeur tijdens een storm of minimaal een flinke bui

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh dat klinkt ook goed!! Mist alleen nog een kat ;-)

   Verwijderen
  2. Ahhh dat klinkt ook goed!! Mist alleen nog een kat ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...