Pagina's

vrijdag 2 september 2016

My ‘New Study Year’ Resolutions


resolutions
Het is September en ik begin bijna aan mijn 2de jaar van mijn studie. Ik studeer fotografie en dat vind ik heel leuk, ik kan het zelfs een beetje want ik heb het eerste jaar gehaald. Maar ik ga nu heel eerlijk zijn; ik heb er geen zin in. Niet omdat ik het stom vindt of omdat ik het niet wil leren, meer omdat zo ik graag op mezelf ben. Ik heb in de loop der jaren leren accepteren dat ik het liefst zo veel mogelijk thuis ben en dat is ok, maar je moet soms dingen doen die je niet wilt om later dingen te kunnen die je echt wilt. (klink ik nog logisch?) Dus ik ga dinsdag braaf naar school, zoals ik dat altijd heb gedaan. En zoals ik altijd doe, verzin ik weer allerlei voornemens voor het komende studiejaar.
Ik weet niet of het een goede of slechte eigenschap is, maar ik vind het gewoon motiverend om alleen al deze doelen te verzinnen. Ik vind het net zo inspirerend om andermans doelen en voornemens te lezen. Zo ben ik nu het luisterboek van The Happiness Project aan het luisteren en hoewel ik sommige dingen grote onzin vind ben ik toch gelijk bewuster aan de slag gegaan met mijn eigen plannen. Om ze ietwat definitiever te maken ga ik ze hieronder delen, met natuurlijk ook de hoop wat andere mensen te inspireren. 
1. Mijn studie niet zien als iets wat moet, maar iets wat mijn passie is
2. Studieopdrachten beschouwen als eigen projecten
3. Meer gaan tekenen, schilderen, knippen en plakken.
4. 1x in de maand een knutseldagje met mijn zus
5. Youtube video’s blijven maken
6. Mijn Etsy shop nieuw leven inblazen
7. Weer gaan bloggen en schrijven, zonder al te veel na te denken
8. ‘Journaling’ uitproberen
9. mijn financiën bij houden
10. Een keer per maand een nieuw boeken kopen en uitlezen
11. meer musea bezoeken

Wat zijn jou nieuwe schooljaar voornemens?

Translated & in short: I made a list of resolutions I want to keep for the comming study year. In just a few days I need to start my second year as a photography student and I have to find the inspiration to keep me going, so I made a list with things I want to start doing. A big influence for this list was the Happiness Project I'm currently listening to.

1. Start to see my study as something I want, not something that just needs to be done
2. To see assiment more as my own projects
3. Draw, paint & craft more
4. 1x a month have a craftday with my sister
5. Keep making Youtube video's
6. Restart my etsy shop
7. Start blogging and writing more
8. Try Journaling
9. Keep track of my finances
10. Buy and Read a book once a month
11. Visit more musea

1 opmerking:

  1. Glass in house (kính cường lực) đẹp và ngày càng đc sử dụng nhiều, cá nhân m cũng rất thích . Bên công ty m cũng thi công kính cường lực http://kinhcuongluchn.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...