Pagina's

zondag 30 oktober 2016

Crackling Leaves | Playlist #3

IMG_8876

We kunnen nu wel zeggen dat de herfst is aangekomen in Nederland. Serieus vorige week bewonderde ik de herfstkleuren in België voor een dagje, de volgende dag was het opeens pats-boem herfstkleuren in Nederland. Mij hoor je niet klagen, want zoals je misschien weet ben ik een groot liefhebber van herfst (en winter!). Ik moest en zou dan ook een herfst achtige playlist maken. Dus hier is het: de ‘Crackeling Leaves’ Playlist!

Voor deze playlist zocht ik naar nummers die mij deden denken aan alles wat met herfst te maken heeft, denk aan haardvuren, knisperende bladeren, koude lucht, donkere avonden, spookachtige omgevingen en natuurlijk het bos. Veel van mijn favoriete artiesten zijn ook in deze playlist weer terug te vinden, mijn favoriet op het moment is Tom Rosenthal. Ik heb de lijst ook extra lang gemaakt, 15 nummers staan er voor je klaar. Dus maak een warme chocomelk voor jezelf (ik raad aan wat koekkruiden toe te voegen, extra herfstig!) en luisteren maar!

Voor wie niet van herfst houd, hier zijn de andere 2 afspeellijsten die ik heb gemaakt: Sweet Home & Snowy Mountains (hoewel je die laatste waarschijnlijk ook niet fijn vindt als de herfst je al tegenstaat.)

Translated & in short: So autumn has arrived here in the Netherlands! This is the start of my favorite time of the year, so I had to make an autumnal playlist. This playlist contains songs that make me think of fire places, crackling leaves, cold air, dark evenings, spooky surroundings and of course the forest. I’ve used some songs of my favourite artists. So make a hot chocolate and just listen!

There are two other playlists I made ‘Sweet Home’ & ‘Snowy Mountains’

Crackeling Leaves:

 1. Forest on the way there – Tom Rosenthal
 2. Young as the morning, Old as the sea – Passenger
 3. Stay With Me – Roo Panes
 4. America – Simon & Garfunkel
 5. Old Pine – Ben Howard
 6. Wild Ones – Bahari
 7. Memoir – Villagers
 8. Last Leaf – Ok Go
 9. Run for those hills, babe – Tom Rosenthal
 10. Somebody’s Love – Passenger
 11. Riverside – Agnes Obel
 12. A Hazy Shade of Winter – Simon & Garfunkel
 13. Hopeless Wanderer – Mumford & Sons
 14. Scare away the dark – Passenger
 15. Take your Guess – Tom Rosenthal

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...