Pagina's

About


Hi!

Ik ben Alisa en jij bevindt je op dit moment op de About pagina van mijn blog! Leuk! Out of the Door is mijn blog over reizen, muziek, fotografie en creativiteit. Het is niet dat ik de wereld af reis, de sterren van de hemel zing en een geweldige fotograaf ben, maar ik heb een passie voor deze vier onderwerpen. Ik vind het leuk om over mijn ervaringen hiermee te schrijven en daarom ben ik deze blog begonnen.

Wil je meer over mij weten?:
Ik ben 23 jaar en woon in de Zaanstreek. Ik ben gek op katten (vooral op de drie die hier thuis rond dartelen), speel gitaar en ben lichtelijk verslaaft aan het internet. Ik hou van de natuur, maar ik heb een hekel aan naaktslakken. Mijn lievelingslanden (naast Nederland natuurlijk) zijn Engeland, Ierland en Zwitserland. Ik hou meer van de winter dan van de zomer en ga graag snowboarden in de Alpen.English:
Hi! My Name is Alisa and you're reading the About page of my blog! Nice! Out of the Door is my blog about travel, music, photography and creativity. I'm not especially good at these things but I like to talk about it. That's why I started this blog.

More about me:
I'm 22 years old and born and raised in the Zaantreek in the Netherlands. I love cats, play guitar and I'm slightly addicted to the internet. I love nature but I hate slugs. My favorite countries are England, Ireland and Switzerland. I love the winter more than the summer and I love to snowboard in the Alps. SPONSORS & ADVERTISERS:
Please read my Media Kit: http://db.tt/NLDiXOG7
Nederlandse versie: https://www.dropbox.com/s/jjozkzjgsrzn3iz/Media%20Kit%20NL.pdfRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...